E-Twinning Carbon Footprint projemiz ile öğrencilerimize yapay zeka etkinlikleri yapıyoruz.

Carbon footprint projemiz ile yeni nesil öğrencilerimize yapay zeka etkinlikleriyle birlikte sürdürülebilir bir yaşam için yapılması gerekenleri sınıf içi ve sınıf dışı etkinliklerle tanıtmak istiyoruz. Karbon ayak izi nedir, nasıl hesaplanır, karbon ayak izimizi nasıl azaltabiliriz gibi gerçek dünya etkinlikleriyle yapay zeka etkinliklerini kullanarak çevre etkinliklerimizi web 2.0 araçlarını tanıtıp kullanmayı öğreterek üst düzey düşünme becerini yenilikçilik kapasitelerini geliştirmelerini ve daha temiz bir dünya için sürdürülebilir bir yaşam için karbon ayak izimizin ne kadar önemli olduğunu fark edip çevrelerine yaymalarını amaçlıyoruz. Projemiz 7-12 yaş arası ilkokul öğrencilerinin dahil olduğu bir projedir. Tema etkinlikleri Yavru Tema ve Sürdürülebilirlik etkinlikleriyle entegre edilmiştir.