"P4C, Küçük Çocuklar,Büyük Fikirler "etwinning projemiz Örnek Çalışmalar Paylaşım Günleri'nde

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "Örnek Çalışmalar Paylaşım Günleri-2021" çalışması kapsamında başvurusu yapılmış olan eserler "Hakem Kurulu" tarafından değerlendirilmiş, toplam 23 proje kurumsal,31 proje bireysel kategoride sunum yapmaya hak kazanmıştır.

Okulumuzda Emine AYDIN ve Ekrem Cengiz AKDENİZ koordinesinde  anasınıfı ve ilkokul düzeyinde yürütülmekte olan "P4C, Küçük Çocuklar,Büyük Fikirler" etwinning projemiz yarışma hakem kurulu tarafından değerlendirilmiş olup örnek bir çalışma olarak seçilmiştir.

İlerleyen günlerde projemiz ,zoom platformu üzerinden sunum yapılarak eğitimcilerimize tanıtılacaktır.Okulumuz proje koordinatörü öğretmenlerimiz başta olmak üzere proje kurucularımızı ve tüm proje ortaklarını tebrik ederiz.

ÖRNEK ÇALIŞMALAR PAYLAŞIM GÜNLERİ-2021-SONUÇLARI için tıklayınız.

14-01-2021