May

Kelebek Etkisi projesi Nisan ayı öğrencileri belirlendi.

May

İlimiz 112 Acil Servis görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Acil Servis semineri verildi.

May

Okulumuz Sivil Savunma Kulübünden Mehmetçik Vakfına yardım.

May

Okulumuz 2. sınıf öğrencilerimiz Elazığ Gezisinde Kültür Parkta doyasıya eğlendiler.

May

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri Harput´un tarihi mekanlarından biri olan Şefik Gül Kültür Evini gezdiler.

May

Okulumuz 2-A ve 2-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Harput´a gezi düzenlediler.

May

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri  Elazığ Bilim Merkezine gezi düzenlediler.

Nis

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Selim KAYA "Hayalimle Dönüşen Oyuncak Yarışmasında" toplam 265 kişi arasında 6. olarak Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Nis

Keban Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize florürlü vernik uygulaması yapıldı ve diş fırçası ile diş macunu hediye edildi.

Nis

Elazığ Belediyesi okulumuz öğrencilerini İtfaiye eğitimiyle ilgili ağırladı.

Nis

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri Down Sendromlu öğrenciler ile biraraya geldi

Nis

Örnek Çalışmalar Paylaşım Günleri 2018 proje yarışmasında dereceye giren okulumuz "Kelebek Etkisi" projesi 26 Nisan 2018 Perşembe günü ödülünü aldı.

Nis

Okulumuz 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencileri Harput´u gezdiler.

Nis

Okulumuz 3-A ve 4-A sınıfı öğrencileri Elazığ Bilim Merkezine gezi düzenlediler.

Nis

Elazığ Genç Kızılay tarafından düzenlenen "Hayalimle Dönüşen Oyuncak" yarışmasına okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Selim KAYA "TEL ARABA" oyuncağıyla katılmıştır.