Şbt

" Her Öğrenciye Bir Bayrak" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine bayrağımız dağıtıldı.

Ock

İlçemiz Atatürk İlkokulu Fotoğrafçılık Kulübü tarafından  ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında “Çocuk Gözüyle Şehr- i  Keban” adlı fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında düzenlenen "Kelebek Etkisi" projesi Aralık ayı öğrencileri belirlendi.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurullah EMÜL ve Şube Müdürümüz Münür YILDIZ okulumuza ziyarette bulundular.

Ock

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencilerinden okumaya geçenler okulumuz müdür ve müdür yardımcısını ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri "Elazığ Her Yerde Okuyor" projesi kapsamında İlçemiz Halk Kütüphanesini ziyarette bulundular.

Ara

Okulumuzda 12- 18 Aralık Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

Fırat Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri okulumuz anasınıflarını ziyaret ederek oyuncak yardımında bulundular.

Ara

Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri tarafından öğrencilerimize yönelik sigortalı çalışma konusunda seminer verildi.

Ara

Öğretmenler günü münasebetiyle ilçemizde yapılan resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Gülsu BERK 1. ve Nehir AYDIN 3. olmuşlardır.

Kas

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri sınıfta kendi kinetik kumlarını yaptılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Hayrettin BASKIN  ilçemizde görev yapan yönetici ve öğretmenlerimize yemek ikramında bulundu.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü anma proğramı kapsamında yapılan "Atatürk Özel defteri" büyük ilgi gördü.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma programı düzenlendi.

Kas

İlçemizde 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında öğrencilerimiz 2. ve 3. olarak ödüllerini aldılar.