Mrt

Şehidim Vatan ve Bayrak konulu şiir yarışmasında okulumuz ilde 3. olmuştur.

Mrt

İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 4-A sınıfı öğrencimiz Arda AKOĞLUÖZ 2. olmuştur.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurullah EMÜL ve Şube Müdürümüz Münür YIZDIZ okulumuza ziyarette bulundular.

Mrt

Kelebek Etkisi projesi kapsamında Ocak-Şubat ayı öğrencileri belirlendi.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü kutlandı.

Şbt

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencilerine "İşitme Tarama Testi" yapıldı.

Şbt

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Selim KAYA yaptığı deneyle  "Limon Suyu ile Ampul" yaktı.

Şbt

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Ömer ALBAYRAK kendi çabasıyla "Motorlu Su Taşıtı" yaptı.

Şbt

" Her Öğrenciye Bir Bayrak" projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine bayrağımız dağıtıldı.

Ock

İlçemiz Atatürk İlkokulu Fotoğrafçılık Kulübü tarafından  ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında “Çocuk Gözüyle Şehr- i  Keban” adlı fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında düzenlenen "Kelebek Etkisi" projesi Aralık ayı öğrencileri belirlendi.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurullah EMÜL ve Şube Müdürümüz Münür YILDIZ okulumuza ziyarette bulundular.

Ock

Okulumuz 1-A sınıfı öğrencilerinden okumaya geçenler okulumuz müdür ve müdür yardımcısını ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri "Elazığ Her Yerde Okuyor" projesi kapsamında İlçemiz Halk Kütüphanesini ziyarette bulundular.