Ara

Okulumuzda 12- 18 Aralık Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası kutlandı.

Ara

Fırat Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri okulumuz anasınıflarını ziyaret ederek oyuncak yardımında bulundular.

Ara

Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri tarafından öğrencilerimize yönelik sigortalı çalışma konusunda seminer verildi.

Ara

Öğretmenler günü münasebetiyle ilçemizde yapılan resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Gülsu BERK 1. ve Nehir AYDIN 3. olmuşlardır.

Kas

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri sınıfta kendi kinetik kumlarını yaptılar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Kaymakamımız Hayrettin BASKIN  ilçemizde görev yapan yönetici ve öğretmenlerimize yemek ikramında bulundu.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü anma proğramı kapsamında yapılan "Atatürk Özel defteri" büyük ilgi gördü.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma programı düzenlendi.

Kas

İlçemizde 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında öğrencilerimiz 2. ve 3. olarak ödüllerini aldılar.

Kas

Okulumuzda Ekim ayında sınıf öğretmenlerimiz tarafından göz tarama testi uygulanmıştır.

Kas

Okumayı sevdirmek amacıyla 3-A sınıfı okuma saatlerini okulun farklı alanlarında yapıyor.

Kas

3-A sınıfı öğrencimiz Ömer ALBAYRAK evde kendi el fenerini yaptı.

Kas

Cumhuriyet Bayramı resim yarışmasında öğrencilerimiz dereceye girerek ödüllerini aldılar.

Kas

2017-2018 eğitim öğretim yılı okul öğrenci meclisi başkanlığı seçimi yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.