Mrt

İlçemizde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında 1. Mert Can GÖÇER  ve 2. Zümra YAVUZ olmuşlardır.

Mrt

İlçemizde "12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü" münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında okulumuz birinci,ikinci ve üçüncü olmuştur.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Haftası münasebetiyle İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışması yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Personel Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okılumuzada  2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Satranç Turnuvası düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda Sınıf Öğretmeni Abdullah PİRİNÇÇİ rehberliğinde alarm-ikaz tatbikatı yapıldı.

Ock

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönem karne heyecanı yaşadık.Öğrencilerimizi yarıyıl tatiline uğurlarken iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz artık beslenme dostu okul… “Sağlıklı beslen, hareket et, mutlu yaşa “ sloganıyla hareket ettiğimiz bu projede okulumuz; Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşulları uygun bulunduğundan “Beslenme Dostu Okul Sertifikası” almaya hak kazanmıştır.

Ock

Okulumuz 1-A ve 1-B sınıfı öğrencilerine İşitme Tarama Testi yapıldı.

Ock

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri 15 Temmuz Konulu resim yarışmasına katıldı.

Ock

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosuna atanan Sayın Nurullah EMÜL okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Okulumuz Yardımcı Hizmetler Sınıfından Halim POLAT emekli oldu.Çalışma hayatı boyunca büyük özveri gösteren sayın Halim abimize bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı teşekkür edildi. Okul Müdürümüz tarfından kendisine plaket verildi.Bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk dolu bir emeklilik hayatı dileriz.

Kas

Okulumuz çok amaçlı salonunda keban toplum sağlığı merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik "Diyabet ve sağlıklı yaşam" konulu seminer verildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemiz spor salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Okulumuz bahçesinde öğrencilerimize yönelik "Sağlıklı Yaşam" semineri verildi.