Nis

Okulumuz 3-A ve 4-A sınıfı öğrencileri Elazığ Bilim Merkezine gezi düzenlediler.

Nis

Elazığ Genç Kızılay tarafından düzenlenen "Hayalimle Dönüşen Oyuncak" yarışmasına okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Selim KAYA "TEL ARABA" oyuncağıyla katılmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ilçemizde anasınıfları arası resim yarışması ve ilkokullar arası şiir yarışması düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemiz spor salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Değerler Eğitimi kapsamında Kelebek Etkisi projesiyle Mart ayı öğrencileri belirlendi.

Nis

Kütüphane Haftası münasebetiyle kitap okumanın önemini belirtmek için ilçemiz Aile Hekimi Dr. Murat GÖNÜL programımıza konuk olarak katıldı.

Nis

"Elazığ Her Yerde Okuyor" projesi kapsamında okulumuz 1. sınıf öğrencilerimiz ilçe kütüphanemizi ziyaret edip kitap okuyarak projeye destek oldular.

Nis

Okulumuz öğrencileri Cuma namazı sonrasında Milletvekilimiz Sayın Ömer SERDAR ile bir araya geldiler.

Nis

"Okuryazarlık Seferberliği" kapsamında okulumuzda birinci kademe okuma yazma kursu açıldı.

Mrt

İlimiz Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Bölümü öğrencileri " Sağlıklı Çocuklarla Sağlıklı Yarınlara" projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler.

Mrt

Okul cami projesi kapsamında Cuma namazına giden öğrencilerimiz, ilçemizi ziyaret eden valimiz sayın Çetin Oktay KALDIRIM tarafından çeşitli oyuncaklarla ödüllendirildiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle ilçemizde düzenlenen resim yarışmasında öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Mrt

"Şehidim, Vatan ve Bayrak" temalı Şehit polisimiz Fethi Sekin anısına düzenlenen şiir yarışmasında, ilde 3. olan okulumuz adına katılan öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.

Mrt

"Örnek Çalşmalar Paylaşım Günleri 2018" proje yarışmasında okulumuz "KELEBEK ETKİSİ" projesi değerledirmeye girmiştir.